Утопия за твоя бранд

Там, където твоите смели бизнес идеи и мечти се превръщат в реалност!

Бутикова дигитална агенция "Брандотопия"

Помагаме на българските бизнеси да се развиват на родния пазар и отвъд него и да се превърнат в сбъдната мечта за своите собственици.

Създаваме утопия за брандовете, комбинирайки тяхната уникалност със своя опит в сферата на PR, дигитален маркетинг и реклама.

Работим с избрани клиенти със смели идеи, вдъхновяващи истории и ценни послания. Като техен партньор и приятел, силно вярваме в мечтите им като в свои. Откриваме уникалното във всеки бранд, черпим вдъхновение от него и го водим по пътя към успеха.

Идеалите, които следваме в работата си:

МЕЧТА

Защото за да бъде брандът успешен, в основата му трябва да стои смела мечта, която да „гори“ всеки ден и да го движи напред непрестанно.

УНИКАЛНОСТ

Защото всеки бранд е неповторим и се отличава от останалите, просто неговата уникалност трябва да бъде показана по правилния начин.

ВДЪХНОВЕНИЕ

Защото заедно с нашите клиенти и партньори черпим вдъхновение едни от други и обменяме идеи, мечти, креативност и съвети за успех.

ПРИЯТЕЛСТВО

Защото приемаме своите клиенти за съмишленици, с които гледаме в една посока – сбъдване на бизнес идеи, развитие и успех.

5

Години опит

50

Бизнеси, които са избрали нас

160

Завършени проекти

99

Доволни клиенти

В какво сме най-добри?

Корпоративна идентичност

Изграждаме представата за твоя бранд и създаваме неговата личност, чрез бранд стратегия, корпоративен дизайн и комуникационна стратегия.

Подходящо за: Стартиращи бизнеси

Ребрандинг

Променяме цялата или част от корпоративната идентичност на твоя действащ бизнес, за да бъде актуален спрямо бързо променящия се пазар и предпочитанията на потребителите.

Подходящо за: Действащи бизнеси, нуждаещи се от промяна

Изработка на сайт

Изработка на one-page сайт, фирмен сайт, личен сайт или онлайн магазин. Редизайн на съществуващ уебсайт. Поддръжка на уебсайт.

SEO оптимизация

SEO консултация, изготвяне на подробен SEO одит, анализ на ключови думи и фрази, On-Page оптимизация, създаване на SEO-friendly блог статии.

Маркетинг в социалните мрежи и цялостно управление на дигитални кампании

Facebook и Instagram поддръжка и реклама. Управление на бюджет. Стратегия, месечни отчети и препоръки.

Копирайтинг и графичен дизайн

Създаване на качествено и атрактивно съдържание – текстово и визуално. За социални мрежи, уебсайт, онлайн магазин, рекламни материали, бизнес презентации и др.

Сбъдни мечтата си за успешен и различен бранд заедно с нас!

Изпрати запитване

Какво мислят клиентите ни за нас?

Толкова е хубаво да споделяш мечтите си с истински хора! Хора, които да повярват в мечтата ти! Хора, които да бъдат до теб в най-хубавите, но също и в най- трудните моменти! И да знаеш, че те стоят зад гърба ти! Да бъдеш спокоен, защото знаеш, че всичко, което правят за теб, ще бъде най- доброто. Благодаря на Брандотопия за професионалното и човешко отношение! Вие помагате да сбъдваме мечтите си!

СръчноИскра Стоилова

Изключително много съм благодарна за логото, което направиха за мен тези мили хора. Комуникацията, отношението и крайният резултат са просто перфектни. Радвам се, че именно Brandotopia реализира моята отдавна отлагана цел. С удоволствие отново ще се обърна към екипа при нужда в бъдеще. Благодаря ви за всичко, продължавайте да творите красоти с този професионализъм!

Hands of DarcyДарина Стефанова

Всичко, от което имам нужда, намерих в Brandotopia! Коректност, отношение и ангажираност! Екип, на когото се доверявам и мога да разчитам без колебание! Благодаря за прецизната работа и личното отношение! Безкрайно много се радвам, че имам възможността да работя с вас!

Бутик за цветя "Елън"Елеонора Василева

Brandotopia се оказа един страхотен екип, който със своята креативност и желание постигат невероятни резултати. Доверете им се, както направих аз, и ще останете доволни!

Fuego ArtРосен Атанасов

Силно препоръчвам този прекрасен екип от млади професионалисти! Коректност, прецизност, позитивизъм, отношение, търпение, бързи реакции, творчество... Всичко в работата им е устремено с любов и удовлетворяване на клиентските желания. Благодаря ви, Brandotopia!

AIDA CosmeticsМария Георгиева

След задълбочено проучване на пазара в София за професионално оптимизиране на сайтове, попаднахме на екипа на Brandotopia, който за много кратко време успя да оптимизира сайта ни, така че да се класира на по-горни позиции. Бихме искали да изкажем своята голяма благодарност към Brandotopia за големия професионализъм, всеотдайност и коректност, за правилния и ефективен индивидуален подход и отношение към работата! Ще продължим съвместната си работа, като бихме желали да препоръчаме отличните SEO услуги на Brandotopia!

Езиков център "Фамете"Фатма Мехмед

Дълго време се лутах, докато намеря правилните хора, които да сглобят, допълнят и визуализират моите идеи! Страшно щастлив и благодарен съм, че съдбата ме срещна с този страхотен екип, който направи чудеса с представата ми за уеб сайт и задвижи колелото с пълна сила! Поздрави от екипа на Живот на Колела!

Живот на КолелаГеорги Георгиев

Искам да изкажа огромните си благодарности към екипа на Brandotopia за прекрасните лого и корица към моята Facebook страница!

Juzni Ritam BGСлави Савов

Дълго време търсих подходящия графичен дизайнер, които да ми помогне с разработване на различните модни стилове на моето лого. За екипа на Brandotopia разбрах от техен клиент, който горещо ми ги препоръча. След съвместна ни работа аз получих не само страхотни резултати с разработки на логата ми, а и невероятен и професионален екип, с които продължавам да работя и им се доверявам за разработването на моите Facebook, Instagram и изработването на бъдещия ми сайт.

Di-Iona FashionДима Петкова

Част от нашите доволни клиенти:

Ново от нашия блог

Дигитален маркетинг
20/05/2023

Брандотопия става на 3 г. | Интервю с Диляна Куртанова

Днес, на 20.05.2023 г., дигитална агенция Брандотопия става на 3 години! По този повод направихме 100% откровено интервю отблизо с човека, който стои зад бранда – създателката на Брандотопия, Диляна…
Българските бизнеси изтъкани от мечти
04/09/2022

Светът на Сръчно – занаятите от миналото оживяват

Вдъхновяващата история на Сръчно - история за семейство със златни ръце, което твори в своята малка приказна работилница.
Българските бизнеси изтъкани от мечти
05/06/2022

Живот на Колела и ретро автомобилната и мотоциклетна култура

Георги Георгиев - основател на Живот на Колела: "Колите винаги са били неизменно свързани с мен, но моторите са това, което успя да ме докосне повече."

Свържи се с нас и
ни разкажи за своя бизнес!